top of page
20210120_102303_edited.jpg

Terapi

At gå i terapi betyder at få stillet et rum til rådighed. Et rum, hvor du bliver lyttet til, spejlet, udfordret og forstået. Det er et rum, hvor du kan udforske dine reaktioner, følelser og tanker. Du kan udvikle redskaber til håndtering af sorg, tab, smerte, traumer og relationer. Alt er tilladt i dette rum – at græde, at grine, at gabe højt og at bande.

 

Du bliver mødt uden fordom, forventninger eller krav, og alt, hvad du foretager dig i det rum, forbliver i rummet med fuld tavshedspligt og respekt.

 

Du vælger selv, hvilke emner, du gerne vil arbejde med, men du har mulighed for at bede om hjælp til at finde frem til de ting, du har brug for at se på.

 

Arbejdsmetoderne spænder vidt: Fra samtale i den bløde lænestol, over i kropsarbejde med Omnitherapy (Læs mere på www.omnitherapy.dk), fantasirejser, visualiseringer, meditationsteknikker, fysiske øvelser på gulvet og i hele lokalet, til arbejde med dit tankefelt og energifeltet gennem tankefelt terapi og energiarbejde.

 

Typisk bliver psykoterapi aktuel i forbindelse med et akut eller et tidligere opstået traume.

 

Traume er en voldsom hændelse eller livsvilkår, som påvirker dit system på mange niveauer: Fysisk, energetisk, neurologisk, følelsesmæssigt og mentalt.

  • Fysisk sætter hændelsen sine spor som spændinger i kroppen.

  • Energetisk bliver der sat spor i form af blokeringer i energisystemet, som forhindrer

  • menneskets energi i at strømme frit

  • Neurologisk bliver der dannet forbindelser i hjernen, som medfører akut beredskabs-

  • reaktioner ved lignende situationer eller lignende impulser.

  • Følelsesmæssigt medfører hændelsen stress, angst, vrede, sorg, skam osv., som dukker

  • op med jævne mellemrum.

  • Mentalt forsøger tanken at skabe orden ved at tænke hændelsen igennem om og om igen,

  • eller ved systematisk at undgå at forholde sig til den.

 

Det er derfor nødvendigt at arbejde på alle niveauer for at opnå reel og varig helbredelse, udvikling og vækst. De forskellige redskaber i mit terapeutiske arbejde, er rettet imod ét eller flere af disse niveauer.

 

Der findes ingen regler omkring, hvor tit, man går i psykoterapi. Nogle vælger at komme én gang om ugen, mens andre kommer én gang om måneden eller blot efter behov. Du bestemmer selv farten og intensiteten, og bliver altid opfordret til at mærke efter, hvilke behov du har, og hvordan terapien kan blive mest virkningsfuld netop i din situation.

bottom of page