top of page
OmMig pic.jpg

Om Mig

Personlig udvikling og menneskets selvhelbredende ressourcer har altid været min hovedinteresse. Siden 2002 har jeg intensivt studeret, afprøvet og oplevet mange fænomener i den spirituelle verden. Jeg har trænet og skærpet mine psykiske evner og har fået en dyb forståelse af sammenhængene mellem psykologi, naturvidenskab, religion og spiritualitet.

 

Dette bruger jeg i mit arbejde og formidler videre på workshoppen Frihed til at være terapeut.

 

Under uddannelsen har jeg beskæftiget mig med udviklingspsykologi og med grænselandet mellem formel psykoterapi og helhedsorienterede behandlingsmetoder.

 

Jeg startede min egen rejse på filosofi og matematikstudier ved The Hebrew University i Jerusalen. Senere flyttede jeg til Danmark og læste psykologi på Københavs Universitet, hvorfra jeg demiterede i 1994. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet som støttepsykolog i belastede familier. Arbejdet i feltet i 3½ år har udvidet min horisont og givet mig forståelse for mennesker i bunden af samfundet.

Fra 1997-2000 fungerede jeg som chefpsykolog på et skolehjem for belastede børn og unge. Her stod jeg bl.a. for ledelsestræning, personaletræning, tilrettelæggelse af behandlingsplaner og undervisningsplaner, supervision og testning.

 

Efter et halvt års arbejde med plejefamilier for abstinensbørn, valgte jeg at etablere min egen klinik.

 

I dag fungerer jeg som privatpraktiserende psykolog på fuldtid.

 

Mange retninger har inspireret mig på min vej. Flere kurser i Gestaltterapi, The Grinberg Method i Israel,  Systemisk efteruddannelse efter Milanometoden, videreuddannelser i Klinisk hypnose, Tankefeltterapi, og især Omnitherapy (Læs mere på www.omnitherapy.dk). 

 

Ud over min dagligdag på min klinik, underviser jeg på Omnitherapy uddannelsen i Danmark og Israel.

 

Min forståelse har jeg formuleret i min bog Bro – en videnskabelig fortælling om energi og bevidsthed, som udkom i september 2006. Her indfører jeg flere nye begreber indenfor psykologi, og jeg beskriver mine arbejdsmetoder, som i dag rummer elementer kvantefysik, spirituelle praksis, kropsterapi og energi arbejde. Sjælen som begreb og en reel størrelse er det vigtigste element i mit arbejde.

bottom of page