top of page
Common Room

Privatlivspolitik

Vi modtager, indsamler og gemmer alle oplysninger, du indtaster på vores websted eller giver os på anden måde. Derudover indsamler vi den IP-adresse (Internet Protocol), der bruges til at forbinde din computer til Internettet; Log på; email adresse; adgangskode; computer- og forbindelsesoplysninger og købshistorik. Vi bruger muligvis softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger, herunder responstid for sider, besøgslængde på bestemte sider, sideinteraktionsoplysninger og metoder, der bruges til at bladre væk fra siden. Vi indsamler også personligt identificerbare oplysninger (inklusive navn, e-mail, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (inklusive kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

Vi indsamler sådanne ikke-personlige og personlige oplysninger til følgende formål:

At levere og drive tjenesterne;

At give vores brugere løbende kundesupport og teknisk support;

For at kunne kontakte vores besøgende og brugere med generelle eller personaliserede servicerelaterede meddelelser og salgsfremmende beskeder;

For at oprette aggregerede statistiske data og andre aggregerede og / eller afledte ikke-personlige oplysninger, som vi eller vores forretningspartnere muligvis bruger til at levere og forbedre vores respektive tjenester;

For at overholde gældende love og regler.

Vores firma er hostet på Wix.com-platformen. Wix.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data kan blive gemt gennem Wix.com's datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.

Alle gatewayer til direkte betaling, der tilbydes af Wix.com og bruges af vores firma, overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS som administreret af PCI Security Standards Council, hvilket er en fælles indsats fra mærker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav hjælper med at sikre sikker håndtering af kreditkortoplysninger af vores butik og dets tjenesteudbydere.

Vi kan kontakte dig for at underrette dig angående din konto, for at foretage fejlfinding af problemer med din konto, for at løse en tvist, for at opkræve gebyrer eller skyldige penge, for at afstemme dine meninger gennem undersøgelser eller spørgeskemaer, for at sende opdateringer om vores virksomhed eller som ellers nødvendigt at kontakte dig for at håndhæve vores brugeraftale, gældende nationale love og enhver aftale, vi måtte have med dig. Til disse formål kan vi kontakte dig via e-mail, telefon, sms'er og post.

Hvis du ikke vil have os til at behandle dine data længere, bedes du kontakte os på [din e-mail] eller sende os mail til: [din fysiske postadresse].

Vi forbeholder os ret til at ændre denne fortrolighedspolitik til enhver tid, så gennemgå den ofte. Ændringer og afklaringer træder i kraft straks efter offentliggørelsen på hjemmesiden. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, underretter vi dig her, at den er opdateret, så du er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder, hvis nogen, vi bruger og / eller videregiver det.

Hvis du vil: få adgang til, rette, ændre eller slette personlige oplysninger, vi har om dig, opfordres du til at kontakte os på [din e-mail] eller sende os mail til: [din fysiske postadresse].

bottom of page